2023. február 16., csütörtök

A Duna másik oldalán

B.J. újabb képe még a havas időkből. A Pilisben azóta minden elolvadt, föl is másztak az Ördögsziklához. Készül a kép arról is. Egyelőre itt a fővárosból egy részlet, aki ismeri, szóljon!


Kinagyítva jobb.

8 megjegyzés:

  1. Örülök, Borka! Megmondom a drága gyerekemnek. :)

    VálaszTörlés
  2. Én nem ismerem, de "szólok"!:))))) (Hozzászólok.)
    Egyfolytában azon gondolkozom, hogy lehet az, hogy a lányod nem kezdett el hamarabb ezzel a "hobbijával" foglalkozni. Hisz bizonyára már gyermekkorában is látszott, hogy tehetsége van a rajzoláshoz. A fenti képnek is fogvatartó ereje van. Minden részletét megnéztem kinagyítva, ahogy javasoltad, és még a madarak is nagyon tetszenek az égen. Ha én próbálnék így madarakat megjeleníteni, mindennek kinézne, csak nem repülő madárnak. A fák is nagyon egyszerűnek tűnnek, de az én bicskám abba is beletörne. Szóval egyszerű a dolgom. Kijelenthető, hogy született tehetség a lányod.

    VálaszTörlés
  3. Éva, örülök, hogy foglalkozol ezzel a talánnyal. Szeretett rajzolni mindig, de nem néztük ki belőle azt a tehetséget, amit pl. a zenetanulásban ért el. Csodásan zongorázott már két év tanulás után, komoly darabokat vett fel magánszorgalomból, nem büszkélkedett a tanerőnek, ahogy most sem. Minden az övé, amit tud. Köszönöm az észrevételedet!

    VálaszTörlés
  4. És a legfontosabb: gazdagítja az életét! S benne tükröződik egyéniségének fő vonása (legalábbis szerintem) a finom diszkréció...

    VálaszTörlés
  5. Kedves Rózsa! Nagyon jól látod az élet dolgait. Szívvel, szeretettel...

    VálaszTörlés
  6. Kinagyítottam, és nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, Éva, hogy ide látogattál. Örülök, hogy tetszik, jót tesz a lelkivilágomnak.

    VálaszTörlés