2016. január 13., szerda

2016

Januárban járunk:
A tavalyi és a korábbi bejegyzéseket másik tárhelyre tettük, már nem akarok többet írni. 2008 óta közzétett összes blogom a kommentekkel együtt itt olvasható:


http://www.hippocampele.com/

Sokszor nagyon jól beszélgettünk. Örömmel fogadtam a hozzászólásokat. Ezen a tárhelyen archivumot találtok, nem beszélgetős hely. Egy idő után érdekes lehet, ki hogyan szólalt meg korábban.
Köszönet érte, ha belenéztek a nolblogos, a blogteres, a deviáns vagy a blog.hu oldalakra. Igen, a blogspoton keltezett összes bejegyzés is megvan itt, hozzászólásokkal együtt.
Szép évet, jó íráskedvet  kívánok mindenkinek.

9 megjegyzés:

  1. de jó, hogy igy egybe tudtál mindent gyűjteni -még a deviáns is meglett? - és a kommentek is! - én most a nolblogot szeretném átpakolni, valahogy, valahova. e hónap végén megszüntetik az egészet(ezt is, mint a free-t de most bejelentették előre - s nem akarok ugyanugy hoppon maradni...) ..... A tárhelyed az archiv dolgokkal saját külön honlap? Ez az igazi.... (onnan senki se rakhat ki és nem szüntetheti meg!)
    De hol lehet megtalálni élő-jelen időben?!

    VálaszTörlés
  2. fantasztikus a bloggyűjteményed. Formailag-tartalmilag...

    VálaszTörlés
  3. Aliz, a férjem mentegette és rakta össze több év alatt. Nagyon sokat dolgozott vele. Én csak írtam, mint egy szélkakas. A deviánsból nem mindent tudott visszamenteni, a kommentek sajnos elvesztek. De a többi megvan, olvasható minden vicc és borongás a megadott hozzáférésen.
    A szolgáltatót az interneten találtuk, sok ajánlat közül az archiválást választottuk, így az én oldalam nem aktív.

    Köszönöm, hogy megnézted, köszönöm a kedves szavakat.(Nézd meg, hová mennek a nolblogról többen is. Emilke, Valéria? Velük tarthatnál.)

    VálaszTörlés
  4. Én is attól tartok, hogy az efféle virtuális anyagokat egyszercsak nyomtalanul eltörli a megfoghatatlan Háló szeszélye... 2008 óta majd 2000 oldal a két blogon, nem számitva a gép titkos rejtekeit!... Néha arra gondolok, mi ez a grafománia, mely így csapdába ejtett, évtizedek után?... Nekem veszteség lenne, az tény, másoknak nem valószínű... Hiányozni fogsz, Klári... Majd írok üzenetet.

    VálaszTörlés
  5. Rózsa, ha leírtad papírra, az biztos megmarad. Megpróbáltuk a digitális változatot, hogy könnyebben hozzáférjenek az érdeklődő barátok, ismerősök.
    Örülök és várom az üzenetedet...

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom hogy így döntöttél Klári! Nagyon fogsz nekem hiányozni!

    VálaszTörlés
  7. Jövök Andrea, csak ritkábban. Gyógyuljál!

    VálaszTörlés
  8. Klárikám, Zoli kérdené, hogy hol, hogyan lehet archiválni. Neki sajnos nincs ideje keresgélni. De ha van kitaposott út, ő is szívesen megtenné a fiának írt bloggal. Mert ki tudja, mi lesz 18 év múlva. Itt, vagy az e-mail címemen ha tudnál válaszolni, nagyon megköszönném.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andrea, mi itt béreljük a helyet:
      Domain-Tarhely.net. Ügyfélszolgálat-Info/Sales. Email címük:
      info@domain-tarhely.net
      Hogyan, azt nem tudom. Férjem a dizájner és több éve teszi le hozzájuk a megőrzendő anyagot.

      Törlés