2021. december 15., szerda

Baj van!

 


 Na, nem olyan szörnyű a baj, csak nem enged be a facebookra a rendszer. Most úgyis éppen elvisszük a gépemet javíttatni, majd az ünnep utánra biztosan kész lesz. Addig olvasni fogok, meg sütni , főzni és gondolni mindannyiótokra sok szeretettel. A csatakos hó illusztráció, régebbi kép. Amikor esett a napokban, pont ilyen volt.

Jó pihenést, szép ünnepet kívánok!

8 megjegyzés:

  1. Sütök, főzök és gondolok majd Rád szeretettel én is, Klári.
    Azért pihenj is. :) Békés szép ünnepet Neked és a családodnak!

    VálaszTörlés
  2. én minden további nélkül beléptem a fb oldaladra! talán a jelszóddal van a birbli?

    VálaszTörlés
  3. Áldott karácsonyt, és boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Megijesztettél a címmel, de megnyugodtam. :)
    Szeretettel kívánok Neked jó sütést-főzést, nagyon szép, áldott karácsonyt és az ideinél sokkal boldogabb új évet, jó egészséget!

    VálaszTörlés
  5. Megvan a programod, nem fogsz unatkozni gép nélkül.Én is szeretettel gondolok Rád mindig.
    Szép ünnepet kívánok és jobb egészséget!

    VálaszTörlés
  6. Baj van! Na, nem olyan szörnyű a baj, - olvasom az első mondatodat a feléig, és onnantól már folytatom a saját gondolatomat (belső monológként).
    Életem első ijesztően kiugró vérnyomását mértem ma reggel 6 órakor a 180...-ra pillantva. Aztán rögtön a második gondolatom az volt, hogy megkaptam a "büntetést", amiért annyi időt töltök a netet bújva. A sok időből max. egy óra lenne indokolt, ami helyett én jóval többet használok el. Így karácsony előtt hasznosabb lenne sütni-főzni (helyben élő fiam öt tagú családjára is gondolva:))), jóval többet levegőn lenni, vagy csak egyszerűen minden egyéb hasznos dologgal foglalkozni, nemcsak mindig kutakodni újabb információk után. Gyanítom, hogy sokunkat "megfertőzött" a net, és szinte már megijedünk, ha valamely megszokott felületünk - akárcsak rövid időre is - nem használható. (Bízom benne, hogy mihamarabb visszaáll a megszokott elérhetőség.)
    Azért nagyon örülök, hogy tényleg csak ennyi a "baj".
    Pihentető év végét, és nyugalmas ünnepeket kívánok Klári, Neked és családod tagjainak is!

    VálaszTörlés
  7. A cím olvastán én is megijedtem! Reméljük, nem kell sokáig nélkülöznöd a Netet! Kisebbfajta elvonókúra, főleg az elején fájdalmas...

    VálaszTörlés